Boekingen

Big5 Safari Tanzania

Big5 Safari Tanzania is een jong en dynamisch Tanzaniaans-Nederlandse organisatie. Wij onderscheiden ons van andere organisaties door enkel te werken met Tanzaniaanse medewerkers.

De medewerkers zijn in vaste dienst en genieten een vast inkomen. Juist doordat wij met gekwalificeerde en goed Engels sprekende Tanzaniaanse gidsen werken, kunnen wij u een betere en passende reis aanbieden.

Safari op maat

Big5 Safari Tanzania biedt u op maat gemaakte rondreizen aan, gecreëerd rondom uw wensen. Alles is geheel afhankelijk van uw tijd en budget. Wilt u een korte of een lange safari? Wilt u een mooie route volgen, waarin natuur en cultuur samenkomen? Kiest u voor luxe of eenvoud? Wilt u dagenlang in de ‘bush’ verblijven‚ of liever tot rust komt in een luxe accommodatie op een verlaten plek? Misschien wel een combinatie hiervan?

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Uiteraard kunt u hierbij geheel vertrouwen op de ervaring van Big5 Safari Tanzania. Wij hebben de kennis, ideeën, auto’s, chauffeurs en gidsen om u de reis van uw leven te laten maken in Tanzania.

Nieuwsgierig naar een safari in Tanzania, maar u wilt meer informatie en duidelijkheid? Lieneke komt graag bij u thuis om u te informeren over Big5 Safari Tanzania en de mogelijkheden. Zo krijgt een duidelijk beeld van uw reis. Maak gerust een afspraak.

- Persoonlijk en betrokken
- Eenvoud of luxe
- Aangepast aan uw budget
- Tanzaniaanse gidsen met liefde voor hun land
- Natuur en cultuur
- Individueel of groepsreis