Kamperen

U kunt ervoor kiezen om te kamperen tijdens uw safari reis

U bivakkeert op de Public Campsite. Op de Public Campsite zijn douches en toiletten aanwezig die 2 x per dag worden schoongemaakt. De tenten zijn niet echt ruim maar we hebben goede stretchers en matrassen en al het beddengoed is aanwezig. Onder de stretcher kunt u de bagage zetten. De tent wordt voor u opgezet, hier hoeft u niets voor te doen. Bij terugkomst van de safari of eventueel tussendoor staat de koffie voor u klaar.

De Campsite wordt verlicht met stormlantarens en ’s avonds wordt er een lekker kampvuur aangestoken. Dieren zijn niet gek op vuur en de lucht daarvan en blijven daardoor meestal wel uit het kamp. Toch zou u de volgende ochtend aan de gids moeten vragen om te kijken naar sporen van dieren die in het kamp geweest zijn. U zult versteld staan. Kies er zeker voor om een vroege gamedrive te doen als de natuur net wakker wordt, een fraaie zonopkomst te bekijken.

Liggend in uw tent, luisterend naar de geluiden uit de natuur. Het brullen van de leeuwen, het balken van de zebra’s en het geritsel om de tent. Alle tenten zijn hermetisch dicht, er kunnen dus geen beestjes inkruipen als de tent goed dicht blijft. Deze worden echter dagelijks getest op ongedierte en gespoten tegen muggen. Voor alle delen die open kunnen (ramen) zit horrengaas.

Uw privé kok bereidt op zijn houtskoolvuur voor u een lekker ontbijt, een lunch (of lunchbox) en een 3 gangen diner. Natuurlijk wordt er daarbij rekening gehouden met uw wensen. U verblijft hier overal dus Full Board. Genietend met een heerlijk glaasje de zon zien ondergaan bij een romantisch kampvuur.